Marulk  – ny novell-triplett ute nu

Idag släpps den sjunde i titeln i serien #dahlrotnovellerna, Marulk. Precis som den sjätte delen, Tidsmaskin, är Marulk en novelltriplett i vilken novellerna ”Väntan, ”Nära kanten” och ”Marulkingår.

Marulk finns att köpa på Bokus, Adlibris, Dito och andra ställen där man köper e-böcker. Den finns också att låna på en hel del bibliotek.

Förlagets beskrivning:

Det hela är egentligen otroligt enkelt, såväl teorin som tillvägagångssättet bygger på lyktmarulkens jaktmetod. En fisk kan klara av det. Men ändå bankar hjärtat lite fortare, lite hårdare innanför skjortbröstet medan jag klär mig.
Det första steget handlar om att välja kläder. Diskret är nyckelordet. Man ska smälta in, gå ton i ton med bakgrunden, slipas av så att det inte finns någonting att lägga märke till, ingenting att minnas. Förutom själva betet, illysiet.
Jag vet inte hur många gånger jag sett det på film. Småfisk som närmar sig den droppformade, svagt lysande änden på stjälken. Det pirrar lite i magen för man vet att snart kommer det. Väntan. Väntan. PANG! Och så är lillfisken borta och hela bildrutan fylld av en enorm mun.

Marulk är en kort samling av tre noveller, den sjunde delen i serien #Dahlrotnovellerna.

Berättelserna präglas av en mycket detaljnära vardagssurrealism och ett poetiskt utforskande av både språkets och verklighetens ytterkanter.

3 tankar på “Marulk  – ny novell-triplett ute nu

  1. Ping: Nära kanten | Noveller av Mårten Dahlrot

  2. Ping: Väntan | Noveller av Mårten Dahlrot

  3. Ping: Marulk | Noveller av Mårten Dahlrot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s