400 m2

image
HÖJ TAKET, SÄNK GOLVET, SLÅ UT ALLA VÄGGARNA! Fan, man kan ju inte andas här inne. Man blir för fan GALEN här inne. Och ett jävla spring är det också. OCH VAD GÖR ALLA BLATTARNA HÄR?

Jaså hantverkare. Jaså polacker. Jaja, vem bryr sig? Bara dom gör vad dom ska. Bara dom håller sig UNDAN och jobbar SOM FAN, så att svetten sprutar som skumpa ur pannan på dom.

Men ett förbannat spring är det i alla fall. MAN STÅR JU INTE UT! Syret tar ju slut här inne. Vi får ta upp ett fönster till, fixa mer ljusinsläpp, måla ljusare, måla vitt, måla ljusare än vitt så att det blir LITE JÄVLA RYMD HÄR INNE! Om det nu räcker. Om det finns något i HELA HELVETET man kan göra SOM ÄR NOG? Det är ju så jävla mycket folk här, så FÖRBANNAT MYCKET SPRING. Hur kom de här människorna över huvud taget in här? Har ingen sagt åt dem att allt som är mitt bara är till för mig?

Jaha. Ja, bara de gör vad dom ska och det fort. Så här kan man ju inte ha det. Man får ju ingen luft. Finns ju ingen rymd! Inget syre! Det behövs mer ljus, mer glas, som i ett uterum! Man borde bygga det, uterum, en uteplats, ett helt hus som bara är ute, ett utomhus, ETT UTHUS!

Här inne går det i alla fall inte vara. Vi får ta ner en vägg till, bredda dörrhålen, slå ut fönstren, bli mindre, bli färre, göra oss av med DE HÄR JÄVLA BLATTARNA SOM SPRINGER OMKRING ÖVERALLT!

Jaha. Då slänger vi ut dom när dom är klara då. Det går ju inte att andas här inne. Man blir ju GALEN! DET ÄR JU FÖR FAN VANSINNE DET HÄR! MAN KAN JU INTE ANDAS!

Så ta ner den väggen med, och den också. Skapa yta! LUFT! Lite jävla livsutrymme! Man kan ju knappt vända sig här. DET GÅR JU INTE ATT ANDAS! Och ett satans spring är det också. Kan inte de här blattarna bara försvinna! Man står ju inte ut! Ett armerat, vägglöst fort med murar till molnen, helt utan murar, med armerat tak helt utan tak, helt inomhus-utomhus är ju vad man skulle behöva för att stå ut här! MEN ETT SÅNT FÅR MAN VÄL ALDRIG BYGGLOV TILL I DET HÄR JÄVLA SOSSELANDET!

2 tankar på “400 m2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s